tjanster

Bli en av oss

Acrevi växer! Vi söker nu en auktoriserad revisor

Acrevis kunder är såväl små som stora ägarledda bolag, stiftelser, trossamfund och ideella organisationer. Vi är idag en byrå med ca 40 medarbetare där vårt fokus är revision men vi har också kompletterat vårt erbjudande så att vi även verkar som en fullservicebyrå. Vi arbetar i nätverk och på så sätt kan vi serva såväl stora som små bolag utan att göra avkall på helheten.

På Acrevi ser vi oss själva som ett gott gäng med god stämning, hjälpsam kultur och en professionell inställning, varför vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor vid urvalet av kandidater.

Auktoriserad revisor

Vi söker dig som är auktoriserad revisor sedan minst fem till tio år tillbaka och som har arbetat inom segmentet små och medelstora bolag. Du har med fördel arbetat på en lite större byrå och det är också meriterande om du har med dig egna uppdrag.


Ansökan

Ansöker gör du genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . Urval sker löpande och alla ansökningar och kontakter behandlas självklart konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att ringa Maria Claesson eller Björn Ellison.
Maria har telefonnummer 031-775 51 19  och Björn 031-775 51 35.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Öppettider

Receptionen är öppen
måndag-torsdag 8-17.00
fredag 8-16.00

Stängt för lunch mellan 12-13

Övrig tid hänvisar vi till
respektive medarbetare
under fliken "Kontakt"